Terrassedøre

Mål: 94,5 x 224
Materiale: Træ/Alu

4.000,00 DKK

Mål: 90 x 218
Materiale: Træ/Alu

4.000,00 DKK

Mål: 103,7 x 206,4
Materiale: Træ/Alu

4.000,00 DKK

Mål: 100,6 x 218,8
Materiale: Træ/Alu

4.000,00 DKK

Mål: 104,4 x 212
Materiale: Træ/Alu

4.000,00 DKK

Mål: 100,5 x 231
Materiale: Fyrretræ

4.000,00 DKK

Mål: 85 x 185
Materiale: Træ/Alu

4.000,00 DKK

Mål: 94 x 217
Materiale: Træ/Alu

4.000,00 DKK

Mål: 110 x 248,5
Materiale: Træ/Alu

4.000,00 DKK

Mål: 94x215,5
Materiale: Plastic

4.750,00 DKK

Mål: 94x215,5
Materiale: Plastic

4.750,00 DKK

Mål: 94,8x211,8
Materiale: Fyrretræ

4.000,00 DKK

Terrassedøre

Mangler du en terrassedør til dit byggeprojekt? Eller skal den gamle blot udskiftes? Hos Vindue Outlet har vi et bredt udvalg af forskellige døre. Vores elementer er altid i højeste kvalitet. Dertil tilbyder vi altid en ekstra god pris.

Vi har terrassedøre såvel som dobbelt terrassedøre i forskellige materialer. Vi tilbyder produktion af nye elementer efter særlige mål og ønsker. Men du kan også spare gode penge ved at kigge på vores udvalg af halvfabrikater såvel som vores outlet kategori. Her finder du produkter af forskellig stand, der kan give dig en særlig god pris.

Vi producerer terrassedøre og dobbelt terrassedøre på specialmål

Hos Vindue Outlet tilbyder vi produktion af forskellige typer af døre efter specialmål. Vi kan lave en terrassedør til dig, der passer præcis til dine mål. Dette kan være særlig anvendeligt, hvis du ikke kan finde en dør, der passer til de mål, du har brug for.

Vi giver et uforpligtende tilbud, ud fra hvad du har behov for. Du er altid velkommen til at udfylde vores formular. Så vender vi tilbage med en god pris inklusiv levering og montering. Vi producerer døre og vinduer i forskellige materialer og farver.

Elementer i forskellige materialer

Uanset hvilken type af dør du har brug for, kan du finde den i forskellige materialer hos os. Vi har stor ekspertise i de forskellige materialer, og kan derfor vejlede og rådgive dig i forhold til vedligehold og forskellige fordele.

Vores terrassedøre og dobbelt terrassedøre kommer i fyrretræ, træ/alu og plast. Du kan sortere vores udvalg af døre i forhold til de forskellige materialer, hvis du kun er interesseret i et bestemt materiale. Det giver dig et hurtigt overblik over vores udvalg af netop denne type dør.

Terrassedøre i træ

Vores døre i træ er lavet af fyrretræ. Når materialet er træ, er både yder- og indersiden af døren lavet af fyrretræ. En af de store fordele ved vinduer og døre i dette materiale er, at det skaber et godt og sundt indeklima. Dette kommer af træets evne til at absorbere og afgive fugt alt efter behov. Ved at vælge en dør i træ får du et autentisk udseende produkt, der kan give en flot afslutning på din facade. Derudover er træ et naturligt og levende materiale, der gør hvert element helt unikt.

De fleste danske producenter bruger træ med en kerneandel på minimum 90%. Dette sikrer dig et materiale af højeste kvalitet. Kernetræet indeholder det naturlige stof Pinosylvin, der virker bakterie- og svampedræbende. Træ med en høj kerneandel er derfor bedre beskyttet mod svampeangreb og råd end træ af lavere kvalitet.

Terrassedøre i træ/alu

Vælger du en terrassedør fremstillet af en blanding af træ og aluminium, får du et stærkt produkt, der samler fordelene ved de to materialetyper. Indvendigt vil døren have en flot overflade af fyrretræ, der giver et naturligt udseende til rummet. Udvendigt har døren til gengældt en praktisk finish af pulverlakeret aluminium. Aluminium kræver minimalt vedligehold, og kan derfor stå imod vind og vejr.

Terrassedøre i plast

Mange foretrækker terrassedøre og vinduer i plastik. Det er et billigere materiale, der er fuldstændig vedligeholdelsesfrit. Derudover er det i dag svært at se forskel på døre i henholdsvis plast og træ. Du får derfor et praktisk produkt med en flot finish til en god pris.

Grunden til at plastikdøre er billigere er simpelthen, at materialet er billigere at producerer. Materialet vil aldrig rådne, og kan derfor holde i mange år. Nogle mener endda at en plastik terrassedør, kan holde for evigt. Hos Vindue Outlet kan du finde flere forskellige døre i dette materiale i både outlet og halvfabrikat stand. Vi laver naturligvis også nye vinduer og døre i plastik efter ønske.

Få din terrassedør til en god pris

Hos Vindue Outlet kan du altid finde de elementer, du har brug for til en særlig god pris. Vores ønske er at tilbyde vores kunder et bredt sortiment med konkurrencedygtige priser. Derfor tilbyder vi også vores elementer i forskellige stand, så du kan få et produkt af høj kvalitet til en særlig god pris. Vores ny produceret produkter laves ligeledes til en favorabel pris. Vi er altid klar til at give et godt tilbud, på det du har brug for.

I vores udvalg af terrassedøre kan vælge stand og materiale. Begge disse kvaliteter har indflydelse på det endelige produkts pris. For eksempel er en plastik terrassedør billigere end en i træ selvom størrelse og model er den samme. Du er også velkommen til at kigge i vores outlet kategori eller vores døre i halvfabrikat for at finde et kvalitetsprodukt til en god pris.

Elementer i forskellig stand

Vi tilbyder vores kunder elementer til særlig gode priser. Dette er blandt andet muligt fordi vi sælger brugte døre såvel som halvfabrikater. Dette giver os mulighed for at give dig en ekstra god pris på din næste terrassedør. Du kan se vores udvalg af døre i forskellig stand her på hjemmesiden.

Uanset om du vælger en dør af halvfabrikat eller en fra vores outlet kategori kan du være sikker på samme gode kvalitet, som hvis du købte en dør helt fra ny af. Vi sørger nemlig for kun at modtage elementer uden fejl og skader, der forringer kvaliteten og det endelige produkt.

Spar penge med et halvfabrikat

En af de måder du kan spare penge på, er at købe en terrassedør, der er halvfabrikat. At en dør er halvfabrikat, vil sige, at den ikke er produceret helt færdigt endnu. Når du modtager denne vare, vil den dog komme direkte fra produktionen – ligesom et helt nyt element ville. Forskellen er blot, at du har fået den til en meget bedre pris.

Med et halvfabrikat har du mulighed for at sætte et personligt præg på det endelige produkt, og gøre det til dit helt eget. Der er derfor både penge at spare såvel som mulighed for skabe et unikt element til dit hus. Ofte vil det være glas, en karm eller alu, der mangler ved disse produkter.  

Find en terrassedør i vores outlet

Der er ligeledes gode penge at spare ved at kigge i vores outlet kategori, når du er på jagt efter din næste dør. I vores outlet kan du finde varer, der er så godt som nye, men som kan fås til en meget bedre pris. Vores produkter i denne kategori er ofte elementer, der har været i overskud, eller som er lavet på de forkerte mål. Det vil derfor som oftest være produkter, der aldrig har været monteret, og som derfor er som nye.

Produkterne fejler altså ikke noget, og du får den samme høje kvalitet, som hvis du bestilte en helt ny dør. Ved at købe fra vores outlet kategori kan du spare til op til 50% af den pris, elementet ville have kostet fra ny af.

Terrassedøre i god kvalitet

Hos Vindue Outlet ønsker vi at tilbyde kvalitetsdøre i gode materialer og i en lang række designs. Derudover ønsker vi at være konkurrencedygtige på prisen, så du altid kan finde et godt tilbud hos os. Du kan derfor finde en dør, der imødekommer netop dine behov i vores brede udvalg og være sikker på en god kvalitet.  

Både i vores sortiment af brugte og overskydende elementer ønsker vi at tilbyde en høj standard. Derfor udvælger vi også elementer, der stadig kan komme sin nye ejer til gode.

Få 10 års garanti med et nyt element

Vælger du at købe nyt hos Vindue Outlet, får du altid 10 års garanti fra producenten. Det betyder, at du kan være sikker på, at dit produkt er holdbart, og at der er tilfælde af problemer, ydes en god service.

Ved køb af halvfabrikater eller elementer fra outlet tilbydes der som udgangspunkt ikke nogen garanti. Dette betyder dog ikke, at du ikke kan finde døre og vinduer af høj kvalitet i denne stand. Der kan aftales om særlige garantier ved køb af outlet eller halvfabrikat. Dette aftales individuelt ved købet.

Fragt af din terrassedør

Vi tilbyder naturligvis hurtig og nem levering af din terrassedør. Vores samarbejdspartnere kan håndtere små såvel som store ordre, og gør, at du ikke skal bekymre dig om at få din ordre hjem. Du kan få dag-til-dag levering eller inden for 1-2 dage.

Vi kan levere til hele Danmark såvel som hele Norden, og du kan derfor uden problemer bestille din nye terrassedør hos os, uanset hvor du bor. Vi leverer altid, så det passer til dig og dit byggeri. Derfor kan leveringen også aftales individuelt ved købet.

Sådan får du dag-til-dag levering

Hos Vindue Outlet kan du få dag-til-dag levering, da vores lastbiler kører med varer hver dag. Det betyder, at du kan få dine varer allerede dagen efter, du har bestilt dem. Dette kræver dog, at du laver din bestilling inden kl. 10 på en hverdag.

Vores priser for levering starter ved 550 DKK. Den endelige pris for levering afhænger af leveringsadresse og mængde. Vi giver altid den endelige leveringspris inden købet gennemføres. Har du spørgsmål til vores levering, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Sælg dine brugte døre til os

Vi køber gerne din brugte dør. Står du med en brugt terrassedør, du netop skal have udskiftet, kan det være, vi kan købe den af dig. På denne måde kan du komme af med den overskydende dør og få en fair pris. Du er velkommen til at henvende dig med brugte vinduer og døre.

Send gerne en mail med navn og nummer, hvori du beskriver døren såvel som tilstand. Send også gerne et billede af den brugte dør. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et tilbud.